BG EN ES DE

Хладилна База ВАРНА


Хладилен склад ФРИГО СТОК се намира в в гр. Варна, намиращ се в Западна Промишлена Зона, на комуникативно място - в близост до Летище Варна, Пристанище Варна – Изток и Пристанище Варна – Запад.

Складовете са лицензирани под номер BG 0303023.

Складът се простира на 7000 квадратни метра като общият обем на хладилния склад е 2000 палето места, с температури от +8 до -25 градуса както и нетемперирани (сухи) помещения с капацитет 600 палето места.

ФРИГО СТОК предлага съхранение на всички видове хранителни продукти като месо, риба, плодове, зеленчуци, мляко, сладолед, яйца и тестени изделия.

Складовата база разполага с най-модерното решение за складиране на стоки - мобилни стелажни системи, което позволява  лесна и бърза обработка, както и високо-ефективно усвояване на пространството.

Съхранението и обработката на стоките се извършва автоматизирано с интегрирана IRP система, създаден изцяло за нуждите на фирмата, както и система HACCP.

Складовете на ФРИГО СТОК покриват всички европейски нормативи и изисквания. Обектът разполага със собствен специализиран транспорт, 24 часова охрана и видео наблюдение.

Хладилна База ВАРНА
Изпратете запитване
Въведи кода*:

CAPTCHA Image

Нов код
Изпрати