BG EN ES DE

Хладилна База СОФИЯ

Хладилен склад ФРИГО СТОК се намира в гр. София, кв. Орландовци, ул. „Първа Българска Армия” 80.

Складовете са лицензирани под номер BG2203009.

Складът се простира на 5000 квадратни метра като общият обем на хладилния склад е 2000 палето места, с температури от +8 до -25 градуса както и нетемперирани (сухи) помещения с капацитет 300 палето места.

ФРИГО СТОК предлага съхранение на всички видове хранителни продукти като месо, риба, плодове, зеленчуци, мляко, сладолед, яйца и тестени изделия.

Складовата база разполага с най-модерното решение за складиране на стоки - мобилни стелажни системи, което позволява  лесна и бърза обработка, както и високо-ефективно усвояване на пространството.

Съхранението и обработката на стоките се извършва автоматизирано с интегрирана IRP система, създаден изцяло за нуждите на фирмата, както и система HACCP.

На разположение на фирмата, както и нейните клиенти е и ветеринарен лекар, който контролира процеса за входа, произхода и качеството на внесените стоки.

Складовата база разполага с административна част, в която се намира и централният офис на ФРИГО СТОК. В административната част се предлагат офисни помещения под наем за клиентите.

Складовете на ФРИГО СТОК покриват всички европейски нормативи и изисквания. Обектът разполага със собствен специализиран транспорт, 24 часова охрана и видео наблюдение.

Хладилна База СОФИЯ
Изпратете запитване
Въведи кода*:

CAPTCHA Image

Нов код
Изпрати